Mor som holder sitt barn samtidig som hun mottar teknisk fjernhjelp på datamaskinen

Fjernhjelp over internett

Teknisk hjelp uten å forlate hjemmet

Vi tilbyr profesjonell fjernhjelp for alle dine elektroniske enheter, inkludert PC med Windows eller Linux, Mac, smartelefoner og nettbrett. Med vår fjernhelpstjeneste kan du få løst dine tekniske problemer raskt og effektivt, uten å måtte ta med din enhet til en butikk eller verktsted.

Rask respons
Vi kan koble oss til din enhet raskt og begynne feilsøking innen minutter
Sikkerhet
All kommunikasjon er kryptert for å sikre dine data. Vi bruker AnyDesk som vår fjernhjelpsprogramvare.
Komfort
Få teknisk hjelp uten å måtte reise noen steder. Alt du trenger er en internettforbindelse.
Pris
Fjernhelp er en rimelig løsning for de fleste tekniske problemer. Alle ekstraoppgaver er rabattert.

IT-support for Hjemmekontor

For de som jobber fra hjemmekontor, er pålitelig teknisk støtte avgjørende for å opprettholde produktiviteten.

Fjernhjelp gir rask og effektiv assistanse ved tekniske problemer, uten behov for fysisk oppmøte. Våre teknikere kan koble seg til datamaskinen din eller annet IT-utstyr via internett, feilsøke og løse problemer på stedet. Dette sparer tid og penger, og reduserer nedetid. Med sikre og krypterte tilkoblinger, som det industriledende verktøyet AnyDesk, får du trygg og pålitelig støtte når du trenger det mest.

Ta gjerne kontakt for å lære mer om vår tjeneste Fjernhjelp, og hvordan vi kan hjelpe deg med å få teknologien din til å fungere som den skal.

Mor som holder sitt barn samtidig som hun mottar teknisk fjernhjelp på datamaskinen

Når velger man Fjernhjelp fremfor Hjelp På Stedet?

Fjernhjelp er et ideelt valg i mange situasjoner hvor rask og effektiv teknisk støtte er nødvendig. I noen situasjoner kan fjernhjelp være det bedre alternativet.

Enhet med internett

Hvis dine tekniske problemer gjelder enheter som datamaskiner, nettbrett eller smarttelefoner med internettforbindelse, kan våre teknikere løse mange av disse problemene eksternt.

Geografisk avstand

Bor du langt unna våre teknikere, eller er våre teknikere utilgjengelige for besøk? Fjernhjelp eliminerer geografiske barrierer og gjør det mulig for oss å hjelpe deg uansett hvor du befinner deg.

Lavere kostnad

Fjernhjelp er ofte billigere enn å sende en tekniker til din lokasjon. Hvis du møter kriteriene for fjernhjelp, kan dette være et kostnadseffektivt alternativ som gir deg den hjelpen du trenger.

Usikker på hvilken hjelp du faktisk trenger? Ring oss på 21 45 65 85 , så vil en av våre teknikere stille de nødvendige spørsmålene for å kunne bestemme om Fjernhjelp eller Hjelp På Stedet vil være best for deg.

Bestill Fjernhjelp

Ofte stilte spørsmål

Ofte har man spørsmål angående vår tjeneste fjernhjelp. Her prøver vi å samle de som vi hører oftest fra våre kunder.

Finner du ikke svaret du leter etter, ta gjerne kontakt med oss