Vi er her for å hjelpe

Hjelp Med Data er et teknisk støttefirma som tilbyr datahjelp og assistanse med annen hjemmelektronikk til både privatpersoner og småbedrifter.

Vårt mål er å gi kundene våre rask og pålitelig teknisk support, slik at de kan få mest mulig ut av teknologien sin. Vår erfarne stab av teknikere har lang erfaring med å hjelpe kunder med alt fra dataproblemer til nettverksproblemer og alt i mellom. Vi vet at tekniske problemer kan være frustrerende og tidkrevende, og derfor jobber vi hardt for å gi deg den beste løsningen på problemene dine så fort som mulig.

Vi tilbyr datahjelp og annen teknisk støtte på to forskjellige måter. Vi kan hjelpe deg ved fjernhjelp via internett, noe som gjør det enkelt og praktisk å få teknisk støtte fra ditt eget hjem eller kontor. Vi kan også sende en tekniker til deg for å løse problemet personlig.

Vi tar stolthet i å tilby enestående kundeservice og support til våre kunder. Vi har bygget vårt rykte på å være pålitelige, effektive og profesjonelle, og vi er alltid klare til å hjelpe deg når du trenger oss. Uansett om du har et lite eller stort teknisk problem, kan du stole på at Hjelp Med Data gir deg den beste tekniske støtten og service.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med dine tekniske behov. Vi er her for å hjelpe deg!

Teknikere jobber sammen på en fjernhjelpsak

Lyst å jobbe som tekniker?

Vi i Hjelp Med Data er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som ønsker å bli en del av vårt team.

  • Konkurransedyktig lønn
  • Fleksibel arbeidstid