En tekniker som peker og viser noe på en laptop

Hjelp På Stedet

Vår tekniker kommer til deg

Vi tilbyr profesjonell støtte for alle dine elektroniske enheter, inkludert wifi-rutere, PC-er, telefoner, skrivere, TVer og mer. Vår tjeneste Hjelp På Stedet er perfekt for deg som foretrekker personlig hjelp i ditt eget hjem eller på kontoret.

Fleksibel avtale
Vi tilpasser våre avtaler etter din tidsplan, slik at du kan få hjelp når det passer deg best.
Oppsett og Konfigurering
Vi hjelper deg med nye enheter slik at du kommer raskt i gang med bruk.
Erfaring og Kompetanse
Vi har lang og bred erfaring med å løse tekniske problemer, og våre teknikere er høyt kvalifiserte for å hjelpe deg.
Pris
Hjelp På Stedet har lik pris uansett reisetid.

Våre teknikere

Våre erfarne teknikere er klare til å besøke deg.

Våre erfarne teknikere er tilgjengelige for å besøke deg hjemme eller på arbeidsplassen og gi deg den beste tekniske støtte og servicen. Enten du trenger hjelp med datamaskiner, skrivere, nettverk, eller annen hjemmelektronikk eller IT-utstyr, kan du stole på at våre teknikere vil finne den beste løsningen for deg.

Vi forstår også at tekniske problemer kan oppstå når som helst, og det er derfor vi tilbyr fleksible avtaler for å passe dine tidsbehov. Våre teknikere vil jobbe med deg for å finne en tid som passer deg best, slik at du kan få teknologien din tilbake til å fungere som den skal.

Ta gjerne kontakt for å lære mer om vår tjeneste Hjelp På Stedet, og hvordan vi kan hjelpe deg med å få teknologien din til å fungere som den skal.

Mor som holder sitt barn samtidig som hun mottar teknisk fjernhjelp på datamaskinen

Når velger man Hjelp På Stedet fremfor Fjernhjelp?

Hjelp på stedet kan være det beste alternativet i flere situasjoner hvor personlig oppmøte er nødvendig for å løse tekniske problemer. Har du ikke internett, eller ønsker hjelp med enheter som TV og WiFi- ruter, så vil det være naturlig med besøk fra en tekniker.

Oppsett og Installasjon

Når man har enheter som for eksempel en TV som man ønsker skal settees opp og installeres. Vi gjør også opplæring for bruk av ny enhet.

Maskinvareproblemer

Når man har maskinvareproblemer, trenger fysisk inspeksjon av ustyr, offline enheter eller ønsker opplæring.

Nettverksproblemer

Bor du langt unna våre teknikere, eller er våre teknikere utilgjengelige for besøk? Fjernhjelp eliminerer geografiske barrierer og gjør det mulig for oss å hjelpe deg uansett hvor du befinner deg.

Usikker på hvilken hjelp du faktisk trenger? Ring oss på 21 45 65 85 , så vil en av våre teknikere stille de nødvendige spørsmålene for å kunne bestemme om Hjelp På Stedet eller Fjernhjelp vil være best for deg.

Bestill Fjernhjelp

Ofte stilte spørsmål

Ofte har man spørsmål angående vår tjeneste Hjelp På Stedet. Her prøver vi å samle de som vi hører oftest fra våre kunder.

Finner du ikke svaret du leter etter, ta gjerne kontakt med oss